Hirdetés

A Netflix tanult a Warnertől: azután kukázott egy filmet, hogy azt leforgatták

|

Halle Berry újdonsága már biztosan nem a Netflixnél fog bemutatkozni.

Hirdetés

Mióta a Warner Bros. és a Discovery összeolvadt, és David Zaslav került a vezetőség élére, komoly spórolás és újratervezés vette kezdetét. Nemcsak a DC filmes univerzumát rebootolták, hanem minden egyes tervezett, készülő vagy már leforgatott filmnél külön mérlegeltek. Számos projekt még az ötletelésnél landolt a kukában, viszont voltak olyan csúnya esetek is, amikor egy-egy filmet már szinte vagy teljesen befejeztek őket, és csak azután lengették meg a kaszát. Zaslav pedig a közelmúltban elmagyarázta, hogy szerinte miért teljesen okés dolog ez

A Batgirl, a Scoob! folytatása és a Coyote vs. Acme is ugyanúgy végezték, noha utóbbi talán megmenekülhet valahol máshol - a többinek viszont valószínűleg örökre búcsút mondhatunk. A Netflix általában csak akkor dönt a kaszáról, ha egy film vagy sorozat nem hozza a megfelelő eredményeket, viszont egy projekt esetében most kivételt tett és a Warnert utánozta. 

Hirdetés

Ezúttal Halle Berry sci-fije, a The Mothership alól húzták ki a szőnyeget. Mindezt úgy, hogy a filmet már 2021-ben leforgatták, azonban Jeff Sneider jelentése és a Variety információi szerint sosem sikerült túljutni az utómunka fázisán és befejezni a filmet, emiatt a vállalat egyszerűen törölte a bemutatót. A The Mothershipnek már 2022-ben fel kellett volna kerülnie a streamingszolgáltatásra, még egy akkori kedvcsinálóban láthattuk is felbukkanni Berry-t, ahogy kiszól a nézőkhöz, aztán nem is hallottunk a projektről többet:

A The Mothershipet Matthew Charman (Kémek hídja, Árulás) írásában és rendezésében láthattuk volna, Halle Berry pedig egy Sara nevű nőt játszott volna benne, aki egy farmon él a családjával békésen, legalábbis addig, amíg férje el nem tűnik, és fel nem fedeznek egy rejtélyes objektumot a házuk alatt. A történet tehát a természetfelettivel játszadozott volna el, de talán még sikerül valahol máshol megmenteni: a The Wrap egy bennfentesre hivatkozva ugyanis megtudta, hogy a döntést nem hozták meg könnyen, és továbbra is támogatják azokat, akik a filmen dolgoztak. 

Berry és a Netflix azonban ezzel még nem "szakítottak", hiszen a színésznőt láthatjuk majd a The Union című akció-thrillerben Mark Wahlberg, J.K. Simmons, Mike Colter, Jackie Earle Haley és Adewale Akinnuoye-Agbaje oldalán. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)