Hirdetés

Még megmenekülhet John Cena és James Gunn kukázott Prérifarkas-filmje

|

A Coyote vs. Acme törlése után elérte a Warnert a népharag, erre a stúdió félig visszakozott.

Hirdetés

Miután létrejött a Warner Bros. Discovery, és David Zaslav lett a vezérigazgató, komoly költségcsökkentés vette kezdetét a vállalatnál. Több, már leforgatott vagy majdnem elkészült projekt is a kukában landolt (mint a Batgirl és a Scoob! Holiday Hunt), megváltozott a streaming jelentősége (az HBO Maxra készült Kék Bogár ennek köszönhetően a mozikba került, zakózott is), és ennek köszönhetően nem készülnek hazai, saját gyártású tartalmak. 

Összeállt egy élőszereplős Bolondos dallamok spin-off is, a Coyote vs. Acme, amelyben a Kengyelfutó Gyalogkakukk elkapásával rendre felsülő Prérifarkas bepereli a gyártót, mondván a tőlük beszerzett eszközök és csapdák hibásak. A vállalat a bíróságon igyekszik megvédeni az igazát.

Hirdetés

A már leforgatott alkotás társírója és producere James Gunn, a zeneszerzője Steven Price, a szereplői pedig többek között John Cena, Will Forte és Lana Condor, és a Space Jam-filmekhez hasonlóan élőszereplős és animációs elemeket vegyítő projekt egész jól szerepelt a tesztvetítéseken is, azonban mindennek ellenére a Warner Bros. Discovery nem kért belőle: egy 30 millió dolláros adóleírás miatt törölte a Coyote vs. Acmét, amely váratlanul érte a stábot és a rajongókat is. Számos filmest kiakasztott a hír, míg Cena csak a Bolondos dallamok zárását idéző "The End" képpel reagált.

Ezért a lépésért nagyon kapta a savat a Warner Bros. Discovery a közösségi médiában, és a Puck jelentése alapján a népharag megtette a hatását: forrásaik szerint a vállalat bár nem támasztja fel a Coyote vs. Acmét, megengedi, hogy más forgalmazó átvegye és bemutassa azt. A döntés állítólag az erős negatív visszhang, valamint a Warner és a rendező, illetve a sztárok képviselői közötti heves adok-kapok után született meg. Természetesen ez távol áll egy hivatalos megerősítéstől és a megmeneküléstől is, de némi reményt jelenthet arra, hogy nem veszett el örökre Cenáék munkája.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)