Hirdetés

A mozik mellett a Disney+-on is nagy siker a Fekete Özvegy

|

A Disney már úgy számolt be a premierről, hogy a Disney+-os bevételt is hozzáadta, és szép eredményeket láthatunk.

Hirdetés

Majdnem pontosan két év telt el azóta, hogy utoljára a Marvel Filmes Univerzumhoz tartozó filmet mutattak be a mozik, így a rajongók is ki voltak már éhezve valami újra. Az ismert körülmények miatt a Disney úgy döntött, a Fekete Özvegyet a mozik mellett a Disney+-on is elérhetővé teszi a premier napján, más filmekhez hasonlóan felárért cserébe.

A cég nagy kockázatot vállalt ezzel (nyilván nem kellett sok idő, hogy a streaming szolgáltatásról leügyeskedett film utat találjon a torrentoldalakig), de úgy tűnik, bejött - csak a Disney+-on keresztül 60 millió dollár jött össze, míg az Egyesült Államokban 80 milliós, a világ más részein 78 milliós jegybevételt összesítettek a nyitóhétvégén.

Hirdetés

Ahogy a Mulan, a Raya és az utolsó sárkány, valamint a Szörnyella, úgy a Fekete Özvegy is 30 dollárért nézhető, amit a Disney+ előfizetési díján felül kell kipengetni, de átlagosan 9 dollár egy mozijegy az USA-ban, így három főnél már minimális a pénzbeli különbség. Igaz, hogy az élmény nem pont ugyanolyan, de az elmúlt másfél évben hozzászoktunk az otthonléthez.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Azt még nem tudni, hogy a jövőben érkező filmek is elérhetőek lesznek-e a Disney+-on, egyelőre csak az biztos, hogy a Dzsungeltúra igen, a Free Guy és a Shang-Chi pedig 45 napig biztosan nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)