Hirdetés

A Moon Knight első előzetese elég brutális lett

|

Moon Knight nem finomkodik, brutálisan veri péppé a rosszfiúkat.

Hirdetés

A Moon Knight, avagy Holdlovag MCU-s tévésorozat első kedvcsinálója a többi hasonló marveles videóval megegyező módon kizárólag a Disney+ felületén debütált tegnap a Disney+ Day folyamán, de azért szerencsére most már több helyen is elérhető. 

A friss videóban a főhőst, az Oscar Isaac által alakított Marc Spectort, azaz Moon Knightot láthatjuk. Spector nincs túlzottan jó formában, ami nem is csoda, hiszen az ex-tengerészgyalogos disszociatív személyiségzavarral rendelkezik, valamint cseppet sem mellékesen belőle vált az egyiptomi holdisten, Khonshu földi megtestesülése.

Hirdetés

Már a Marvel Comics képregényeiben is különleges szériának számított a Moon Knight, így bízunk benne, hogy az egyébként hazánkban forgatott tévésorozat is be fogja tudni váltani a hozzá fűzött reményeket.

A Moon Knight valamikor 2022-ben érkezik meg a Disney+-ra. A sorozat 40-50 perces epizódokkal operál majd, ezekből összesen hat darabot kapunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)