Hirdetés

A Marvel-rajongók a Star Wars színészére cserélnék Kang, a hódító megformálóját, Jonathan Majorst

|

Vajon a legutóbbi Star Wars trilógiában látott színész jobb lenne a szerepre? Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Napjaink egyik legfelkapottabb színésze, a még csak 33 éves Jonathan Majors a díjnyertes, ám az HBO által egyetlen évad után elkaszált Lovecraft Countryval robbant be a köztudatba. Atticus Freeman megformálása után jobbnál jobb szerepajánlatokkal bombázták: egyebek mellett ő játszotta el Adonis Creed (Michael B. Jordan) gyerekkori barátból lett ellenfelét, Damian Andersont a Creed 3-ban, de ami ennél is fontosabb, lecsapott rá a Marvel Studios.

Előbb a Loki sorozatban alakíthatta Kang, a hódító egyik variánsát, majd később kiderült, hogy Kevin Feige csapata hosszabb távon tervez a színésszel, egyenesen ráépítené az Infinity Sagát követő Multiverse Sagát. Ennek szellemében ő volt az ötödik fázist nyitó A Hangya és a Darázs: Kvantumánia főgonosza, megint csak Kang egyik variánsaként, ám a folytatás korántsem biztos számára, és nem azért, mert a film az egyik leggyengébb darabja az MCU felhozatalának.

Hirdetés

Majors a közelmúltban jókora botrányba keveredett, minek örvén korábbi kétes ügyei is nagyobb nyilvánosságot kaptak, s bár a Disney egyelőre nem hátrált ki mögüle, többen megtették már ezt a lépést. Az internet népe pedig már azon lamentál, hogy ki helyettesíthetné, ha a Disney mégis rászánná magát a cserére. A legnépszerűbb jelölt a közösségi médiában, elsősorban a Twitteren az a John Boyega, aki történetesen már közölte, karrierje következő állomásai között nem szerepel az MCU, és egyébként sem valószínű, hogy olyan jó véleménnyel lennének róla a Mickey egeres cégnél, miután a Star Warst is kritizálta.

Ti is így gondoljátok, vagy van jobb, alkalmasabb jelöltetek? Szavazzatok, majd írjátok meg kommentben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)