Hirdetés

A Marvel kitart a döntése mellett, nem fogja másnak adni T'Challa szerepét

|

Chadwick Boseman lesz az egyetlen név, ami T'Challa MCU-s verziója mellett szerepelhet.

Hirdetés

Boseman halála sok mindent megváltoztatott a Fekete Párduc filmek jövője kapcsán. A színész tragikus elvesztésével nem csak a mi világunk lett szegényebb, de az MCU is, fontos kérdések vetültek fel. A történtek után Kevin Feige szinte azonnal kijelentette, hogy nem fogják másnak adni T'Challa szerepét és digitálisan sem fogják visszahozni a színészt.

Most, egy évvel Boseman halála után felmerült a kérdés, hogy változott-e azóta az MCU döntéshozóinak hozzáállása.

Hirdetés

A kedvenc szuperhőseink története egyre kuszább lesz a multiverzum miatt, így nem elképzelhetetlen, hogy T'Challa egy másik univerzumból érkezett mása vegye át Wakanda uralmát. Arra is volt már példa az MCU-ban, hogy szimplán lecseréltek egy színészt, így a kérdés abszolút érthető.

Nate Moore, a filmes univerzum egyik vezetője egy interjúban magyarázta el a helyzetet:

"Nem lesz másik T'Challa az MCU 616-os univerzumában. Nem tudnák megtenni. Azt azért hozzáteszem, hogy Chad halála után egy komoly megbeszélésünk volt Ryan Cooglerrel a jövőt illetően. Mondjuk nem volt egy hosszú beszélgetés. Nem hetekről van szó, percekről. Egyből oda kanyarodtunk, hogy »ki kell találni, mit kezdünk a karakter nélkül«.

Mindannyian tudjuk, hogy Chadwick alakítása volt az, ami igazán megformálta T'Challát. A karakter lényegét az adta, amit ő tudott hozzáadni a szerephez a képernyőn és azon túl."

Komoly kihívásokat okozott, hogy T'Challa nélkül kellett folytatni a munkálatokat, de Moore szerint a csapat eddig nagyon szépen birkózott meg mindennel.

Reméljük, hogy ez így is marad, de az biztos, hogy Chadwick Boseman hiányát mindnyájan érezni fogjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)