Hirdetés

A Marvel kitart a döntése mellett, nem fogja másnak adni T'Challa szerepét

|

Chadwick Boseman lesz az egyetlen név, ami T'Challa MCU-s verziója mellett szerepelhet.

Hirdetés

Boseman halála sok mindent megváltoztatott a Fekete Párduc filmek jövője kapcsán. A színész tragikus elvesztésével nem csak a mi világunk lett szegényebb, de az MCU is, fontos kérdések vetültek fel. A történtek után Kevin Feige szinte azonnal kijelentette, hogy nem fogják másnak adni T'Challa szerepét és digitálisan sem fogják visszahozni a színészt.

Most, egy évvel Boseman halála után felmerült a kérdés, hogy változott-e azóta az MCU döntéshozóinak hozzáállása.

Hirdetés

A kedvenc szuperhőseink története egyre kuszább lesz a multiverzum miatt, így nem elképzelhetetlen, hogy T'Challa egy másik univerzumból érkezett mása vegye át Wakanda uralmát. Arra is volt már példa az MCU-ban, hogy szimplán lecseréltek egy színészt, így a kérdés abszolút érthető.

Nate Moore, a filmes univerzum egyik vezetője egy interjúban magyarázta el a helyzetet:

"Nem lesz másik T'Challa az MCU 616-os univerzumában. Nem tudnák megtenni. Azt azért hozzáteszem, hogy Chad halála után egy komoly megbeszélésünk volt Ryan Cooglerrel a jövőt illetően. Mondjuk nem volt egy hosszú beszélgetés. Nem hetekről van szó, percekről. Egyből oda kanyarodtunk, hogy »ki kell találni, mit kezdünk a karakter nélkül«.

Mindannyian tudjuk, hogy Chadwick alakítása volt az, ami igazán megformálta T'Challát. A karakter lényegét az adta, amit ő tudott hozzáadni a szerephez a képernyőn és azon túl."

Komoly kihívásokat okozott, hogy T'Challa nélkül kellett folytatni a munkálatokat, de Moore szerint a csapat eddig nagyon szépen birkózott meg mindennel.

Reméljük, hogy ez így is marad, de az biztos, hogy Chadwick Boseman hiányát mindnyájan érezni fogjuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)