Hirdetés

A Joker 2 új képét látva még jobban várjuk a trailert

|

Todd Phillips rendező osztotta meg a látványos felvételt.

Hirdetés

Kevesen számítottak rá, hogy a vígjátékokon edződött Todd Phillips (Terhes társaság, Másnaposok-széria) egy olyan erős krimi-drámát hoz össze, mint a 2019-es Joker, de megtörtént és a Joaquin Phoenix főszereplésével készült filmet azóta is a legjobb képregényfilmek között tartják számon. Phillips aztán 19-re húzott lapot azzal, hogy elkészíti a folytatást is Joker: Folie á Deux címmel, amelynek a forgatása idén áprilisban ért véget, a végeredményt viszont 2024 őszéig nem láthatjuk. 

A Joker 2-ben természetesen visszatér Phoenix, de az még nagyobb hírverést kapott, hogy csatlakozik hozzá Lady Gaga is, méghozzá Harley Quinnként, akit már láthattunk is jelmezben

Hirdetés

A Joker: Folie á Deux első kedvcsinálója sajnos még nem érkezett meg, Phillips pedig egy új fotóval még nehezebbé teszi a rajongók számára a várakozást, ezen ugyanis Joaquin Phoenix karaktere egy olyan pillanatot él meg, amely várhatóan elképesztően hangulatos lesz a filmben: 

Könnyen beugorhat a jelenetről az Ének az esőben című kultikus musical, és nem lehetetlen, hogy Phoenix is dalra fog fakadni ennél a momentumnál, ugyanis a Joker folytatásának az eddigi információk alapján lesznek musical-elemei is. 2024. október 4-én kiderül, mi sül ki ebből. Előtte egyébként még láthatjuk majd a színészt egy másik nagy szerepben, Napóleonként

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)