Hirdetés

A galaxis őrzői - kis híján egy Star Wars karakter is felbukkant

|

Nagyot pislogtak volna a mozinézők, ha egy legendás Star Wars szereplő cameózott volna A galaxis őrzőiben, pedig bármennyire meglepő is, ez volt az eredeti terv.

Hirdetés

Mióta az Amerika Kapitány: Polgárháborúban Pókember az egyik Star Wars filmmel kapcsolatban poénkodott, a rajongók megtanulták, hogy bármi előfordulhat a Marvel franchise-ában, elvégre a közös tulaj, a Disney szabad utat engedhet az ilyen gageknek. 

Hirdetés

Sokan picit reménykedtek is benne, hogy az űr leglazább csapatának kozmikus kalandjában kaphatunk egy kikacsintást vagy egy szívmelengető utalást, de A galaxis őrzőiben semmi ilyesmi nem történt. Viszont Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke a Mashable oldalnak adott interjújában beismerte, hogy eredetileg tervben volt.

"A film egy pontján még jobban nyomatékosítani akartuk, hogy Peter Quill egy ember a Földről. Hosszú ideig azt gondoltam, a világ legkirályabb dolga lenne egy olyan jelenet, amiben az űrhajóján épp az egyik idegen karakterhez beszél, amikor feldől a táskája. Az idegen felveszi neki és meglát benne egy Darth Vader akciófigurát, mire megkérdezi, hogy 'Ez meg micsoda?'"

James Gunnak azonban jobb ötlete támadt és felvettette Feige-nek, hogy mi lenne, ha egy Walkmant adnának Űrlord kezébe és zenét hallgatna? Az elnöknek ez sokkal jobban tetszett, mivel a Star Wars-os cameo csak egy pillanatnyi utalás volt a geekeknek, de a zenei elgondolás az egész filmet újradefiniálta. Reméljük, a későbbiek folyamán azért láthatunk majd hasonló turpisságokat, például A galaxis őrzői 3-ban. Nem lenne ellenünkre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)