Hirdetés

A galaxis őrzői 3 - megvan a premier időpontja?

|

Több infó is kiderült James Gunn Facebook bejegyzéséből, többek közt az is, hogy ki rendezi a folytatást.

Hirdetés

Oké, ez talán nem volt a világ legnagyobb titka, de kiderült hivatalosan is, hogy James Gunn rendezi A galaxis őrzői harmadik felvonását is. A megerősítésen túl utalást is kaptunk a premier évére.

James Gunn először A galaxis őrzői 2 munkálatairól és annak fogadtatásáról írt egy nagyon hálás posztot:

"Az eltelt két és fél évet a film készítésével töltöttem, valószínűleg az ébren töltött időm 95 százalékában ezen dolgoztam, és néha úgy érzem, mintha az egész a premier első pár hetéről szólt volna. Hadd mondjam el, hogy mennyire szívszorító érzés ez. A film brutálisan jól teljesít a világ minden részén, a legtöbb régióban 50 százalékkal jobban megy, mint az első, és több országban is ez az a nagy áttörés, amit az első rész nem hozott el (például Koreában). Kifejezetten büszke vagyok rá, hogy jól teljesít a film azokban az országokban, amiket meglátogattam, és több barátságra is szer tettem az elmúlt években."

Gunn innentől azzal folytatja, hogy az olyan Marvel képregények, mint a Guardians of the Galaxy nagyon kemény időszakokon segítették túl gyerekkorában. A hosszas posztja végén biztosította a rajongóit, hogy A galaxis őrző 3-nak munkálatai során ("a következő három évben") folyamatosan tudatja majd a rajongókkal, hogy éppen hogy állnak. Ez azt jelenti, hogy Gunn nem csak rendezi a folytatást, de három éven belül már a mozitermekben is szeretné azt látni.

A galaxis őrzői 2-t már nálunk is bemutatták a mozik. Ti is túl vagytok a filmen vagy még csak tervezitek a megnézését? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)