Hirdetés

A Disney+ ezekkel a tartalmakkal készül 2024-re

|

A Star Wars és Marvel sorozatok mellett lesznek más újdonságok is.

Hirdetés

Az HBO Magyarország a napokban külön sajtójátékoztatót tartott arról, hogy milyen volt az HBO Max számára 2023, és nagyvonalakban mire számíthatunk a platformon az idei évben, most pedig az egyik legnagyobb rivális, a Disney terítette ki a lapjainak egy részét a streamingszolgáltatásával.

A vállalat legnagyobb brandjei - mint a Marvel, a Star Wars és a Pixar - természetesen idén is bővülnek (a mozikba szánt Deadpool 3 és az Agymanók 2 is itt fog kikötni végül), de nemcsak ezek miatt érdemes kitartani a Disney+ mellett, hiszen új évadot kapnak kedvelt sorozatok, és érkeznek saját gyártások, valamint az elmúlt hónapokban bemutatott mozifilmek is. 

Hirdetés

Ami a két legnagyobb franchise-t illeti, a Marvel esetében január 10-én debütált a Marvel's Echo összes része, szóval ezt már pörgethetitek is, de idén jön még a stúdiótól a WandaVízió spin-offja, az Agatha: Darkhold Diaries, továbbá az X-Men '97 animációs sorozat. A Star Wars részéről pedig a Köztársaság Fénykorába visszarepítő The Acolyte-tal és egy galaktikus kalandsorozattal, a Star Wars: Skeleton Crew-val számolhatunk (utóbbiban olyan színészek játszanak, mint Jude Law). 

A közelmúlt mozis premierjei közül Gareth Edwards új rendezése, Az alkotó kerül fel január 17-én, a közkedvelt sorozatok közül A mackó és az Üdv Wrexhamben! is a harmadik évadával tér vissza, és a Disney megsoroz minket saját gyártású tartalmakkal is. Köztük van a legendás spanyol divattervező, Cristóbal Balenciaga életét és örökségét elmesélő drámasorozat, ami már január 19-én elrajtol a Disney+-on, de bizonyára sokan várják a február 27-re tervezett A sógunt is, ami az 1600-as évek Japánjában játszódik a polgárháború hajnalán. 

Egyelőre konkrét dátum nélkül, valamikor 2024-ben jön egy vendéglős valóságshow (Vanderpump Villa), egy gyilkossági rejtélybe csomagolt családi dráma Charmaine Wilkerson bestseller regénye alapján (Fekete torta), egy detektívsztori a Gyilkos elmék sztárjával, Mandy Patinkinnel (Halál és egyéb részletek), Georgia Hunter bestsellerének adaptációja (We Were the Lucky Ones) és a National Book Award győztes, az Interior Chinatown azonos című feldolgozása is. 

Európai saját gyártású tartalmakkal is készül a platform, ezek közül az általunk is ajánlott A rendkívüli második évadát, a világ legnagyobb zenei előadóit felvonultató Camden című dokumentumsorozatot, egy forgatókönyv nélküli divatsorozatot (In Vogue) és a Jilly Cooper klasszikus regénye alapján készült Rivalst hozta fel példának a Disney+ magyar képviselete.

Ti melyiket fogjátok megnézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)