Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték rendezői egy harmadik szuperhőst is eljátszatnának Chris Evansszel

|

Fáklya és Amerika Kapitány után egy újabb ikonikus szerepben képzelték el a népszerű színészt.

Hirdetés

Chris Evans karrierjének egy szakasza lezárult, legalábbis az amelyikben ő a Marvel filmes univerzumának aktuális Amerika Kapitánya. A színész azonban nem rejtette véka alá, hogy a Fantasztikus Négyes Fáklyájaként még szívesen menne egy kört, ha lehetőséget kapna rá, de Joe és Anthony Russonak közben más elképzeléseik vannak.

ComicBook.com meghívta egy interjúra a Bosszúállók: Végjáték rendezőit, és a beszélgetés közben az a kérdés is felmerült, hogy a Russo fivérek hogy milyen szerepet adnának legközelebb Chris Evansnek egy MCU filmben.

Hirdetés

Joe pillanatnyi hezitálás nélkül rávágta, hogy Wolverine, azaz Rozsomák a tökéletes választás.

"Evans elképesztően sokoldalú, és nagyon ért a testének irányításához. Elképesztő színész, de semmi köze Amerika Kapitányhoz. Nem sértésből mondom, csak Steve egy kimértebb, csendesebb alkat. Chris egy karizmatikus és vicces energiabomba. Imádnám, ha eljátszhatná mondjuk Rozsomákot."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Mondjuk Rozsomák sem feltétlenül a Marvel legtöbbet tréfálkozó szuperhőse, de spongyát rá. Mindenesetre gyanúsan sokat emlegetik Chris Evanst mostanában a Marvellel és esetleges újabb szerepekkel kapcsolatban,  ezért nem lennénk meglepődve, ha végül visszacsábítanák az MCU-ba. A multiverzum bevezetése óta pedig már tudjuk, hogy semmi sem lehetetlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)