Hirdetés

A Boba Fettet alakító színész sem teljesen elégedett a sorozattal

|

Temuera Morrison egy interjúban beszélt arról, hogy míg nagyon hálás a lehetőségért, visszatekintve azért ő is máshogy csinált volna egy-két dolgot.

Hirdetés

A hetekben végre elkezdődött a régóta várt Obi-Wan Kenobi tévésorozat, viszont nem feledkezhetünk meg róla, hogy idén már végigizgulhattunk egy Star Wars témájú sorozatot a The Book of Boba Fett formájában, ami a kissé megtévesztő cím ellenére inkább azt a célt szolgálta, hogy előkészítse a  The Mandalorian harmadik évadát.

Persze megvoltak a sorozatnak a maga kiváló pillanatai, mégis megosztotta a közönséget az évad első fele, amelyet sokan eseménytelennek és vérszegénynek éreztek, főleg annak tükrében, hogy a Star Wars univerzumának legmenőbb fejvadásza a főszereplő.

Hirdetés

Ezt bizonyosan a karaktert alakító Temuera Morrison is érzi, ugyanis nemrég a Screenrantnek adott interjújában beszélt arról, hogy az idő miként változtatta meg a véleményét a sorozatról:

"Lehengerlő az a sok pozitív visszajelzés és szeretet, amit a rajongóktól kaptam. Büszke vagyok és hálás, amiért szerepelhettem ebben a sorozatban, és hogy dolgozhattam Ming-Naval. Nagyon jó volt köztünk a kémia, könnyű volt vele együtt dolgozni. Ő volt a bizalmasom és tényleg csapatmunka volt.

Amikor valamit nem tudtam, rengeteg segítséget kaptam a stábtól. Még így is hatalmas utazás volt Boba Fett számára, meg kellett találnunk az utat, ahonnan jött, illetve azt, hogy merre szerettük volna kísérni. Be kellett mutatnunk a buckalakókat és megadni azt a családias környezetet.

Ahogy visszatekintek rá, nem is tudom. Jól esik visszaemlékezni, de vannak dolgok, amiket talán egy kicsit máshogy csináltam volna."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Morrison nem ment bele a részleteibe annak, hogy pontosan mivel volt elégedetlen a sorozat kapcsán, de mindenképpen pozitív, hogy képes kritikus szemmel hozzáállni a saját munkájához, hiszen talán ennek köszönhetően jobban sikerül majd kihasználni a karaktert a jövőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)