Hirdetés

A Barbenheimer után itt a következő abszurd páros filmpremier

|

Vajon a Saw Patrolra is ráharap a mélyen tisztelt publikum?

Hirdetés

Az már biztos, hogy a július 21-ével kezdődő hétvégére még sokáig emlékezni fognak Hollywood krónikásai, mivel nem csak, hogy egyszerre debütált a mozikban a Barbie és az Oppenheimer párosa, még jócskán felül is múlták a velük szemben támasztott elvárásokat. Greta Gerwig és Christopher Nolan filmjeinek sikerében kétségtelenül fontos szerepet játszott az is, hogy az embereknek bejött az össze nem illő páros, nem kellett sok idő hozzá, hogy megszülessenek és elterjedjenek a Barbenheimer mémek.

Könnyen meglehet, hogy a mostani eset nem egyszeri alkalom volt csupán, hanem egy trend kialakulásának vagyunk tanúi, mivel az internet népe máris megtalálta a következő furcsa kettőst.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban szeptember 29-én mutatják majd be a Fűrész széria legújabb felvonását, az első és a második rész között játszódó Saw X-et, mely olyan karaktereket hoz vissza a filmvászonra, mint John Kramer (Tobin Bell) és Amanda Young (Shawnee Smith). Ugyanezen a napon kerül majd a mozikba A Mancs őrjárat soron következő egész estés produkciója, a Paw Patrol: The Mighty Movie (magyarul Mancs őrjárat: A szuperfilm).

A 10. Fűrész-filmet forgalmazó Lionsgate egy tweettel próbálta lendületbe hozni a mémkereket, igaz, magyar fordításban nem hangzik annyira szellemesen a: "Fűrész őrjáratra jelentkezem, uram."

Természetesen nincs rá garancia, hogy a Saw Patrol is mémesedni fog, de kétségtelenül furán fest egymás az áldozatokat alaposan megkínzó csapdákról elhíresült horror, a kanadai animációs film kutyusai mellett, akiket olyan ismert színészek és hírességek szólaltatnak meg, mint Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Kim Kardashian, North West, Chris Rock, James Marsden, Kristen Bell, és Serena Williams.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)