Hirdetés

Megjött az 1917 utolsó trailere, most is nagyon nyomasztónak tűnik ez a film

|

Két katona lehetetlen küldetését követhetjük, akik próbálják megmenteni bajtársaikat az első világháború idején. Sam Mendes filmje egyszerre csigáz fel, és szorítja görcsbe a gyomrunkat.

Hirdetés

A Universal Pictures kiadta az utolsó trailert az 1917-hez. A Sam Mendes által rendezett filmben két brit katonát, Schofieldet és Blake-et követhetjük majd, akik azt a feladatot kapták, hogy juttassanak el egy üzenetet, ami rengeteg katona életét mentheti meg. A párosnak ellenséges területeken kell átvergődniük, hogy teljesíthessék a küldetésüket, és láthatóan nem lesz vasárnapi matiné ez a kiruccanás.

Hirdetés

A Skyfall és a Spectre rendezője egy szívszorító sztorit akar elmesélni az Oscar-díjas operatőr, Roger Deakins segítségével. A céljuk az, hogy az egész történet egy nagy jelenet legyen (elvileg vágás nélkül), ami elmondva érdekesen hangzik, de a trailerben ebből nyilván semmit nem látunk:

A sztori, az első világháborús körítés és az operatőri tervek meglehetősen izgalmas projektet ígérnek. A 2020. januári premier után majd megtudjuk, hogy mi sül ki ebből, de egyelőre nagyon rá vagyunk pörögve, bár feltehetően nem az lesz a legvidámabb nap az életünkben, amikor kijövünk a moziból majd ezután. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)