Hirdetés

Kvíz: mennyire ismered 2016 játékait?

|

Elég jó évet zárt a Blizzard 2016-ban, hiszen elindított egy vadonatúj franchise-t, és új kiegészítővel bővítette a World of Warcraftot is.

Hirdetés

Négy évvel ezelőtt sem panaszkodhattunk a játékfelhozatalra, mivel olyan remek címeket kaptunk, mint például a Final Fantasy XV, illetve véget ért Nathan Drake hosszú és veszélyekkel teli kalandja is az Uncharted 4-ben. Újabb kvízt hoztunk mára, igyekeztünk 2016 legjobbjaiból válogatni.

Hirdetés

Ebben az évben is elég sok olyan játék jelent meg, amely hamar nagy népszerűségre tett szert, így jó eséllyel nem lesznek ismeretlenek számotokra a kvízben szereplő címek. Írjátok meg kommentben, hány ponttal zártatok!

Hány pontot tudtatok összegyűjteni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)