Hirdetés

Xbox One hotel nyílik Sydney-ben

|

A Microsoft egy különleges promócióval készül az Xbox One megjelenésére Ausztráliában.

Hirdetés

Napokra vagyunk az Xbox One X megjelenésétől, november 7-én megérkezik a minden más konzolnál erősebb gép. Nagy dolog ez, és bár a marketinggépezet mindenhol pörög, sehol nem úgy, mint Ausztráliában.

Hirdetés

Az Xbox Stay N' Play kampány lényege, hogy felállítanak a Pirrama Parkban egy négyszobás pop-up szállodát, melynek szobáit a Forza Motorsport 7, az Assassin's Creed Origins és a Minecraft szellemében díszítik fel. Mindegyikben egy Xbox One X, egy 4K TV és egy Dolby Atmos headset található, és nem csak az imént említett játékokkal lehet játszani, de nem tudni, hogy pontosan még mivel. Nappal két órákat lehet bent tölteni, éjszakára pedig este 8-tól reggel 8-ig lehet foglalni. A kitelepülés november 5-én nyit, kíváncsiak vagyunk, milyen lesz - a tervrajz alapján elég nyitott, nem szívesen töltenénk ott az éjjelt. Bár...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)