Hirdetés

Warcraft - Khadgar is bemutatkozik egy trailerben

|

Folytatódik a karaktereket bemutató előzetesek sora, ezúttal Khadgar villantja meg mágikus képességeit.

Hirdetés

Mi már régóta felültünk a Warcraft film megjelenése felé tartó hype vonatra, de a srácok azért biztosra mennek és kiadnak még egy sor kedvcsinálót a közelgő film premierje előtt. Durotan, Lothar és Garona már megkapták a maguk előzetesét, most pedig Khadgaron van a sor.

A film történetében Khadgar egy mágus, szóval talán annyira nem meglepő, hogy a karakter előzetesében a látványos varázslatok és az azokat életre keltő speciális effektusok kapják a főszerepet. Persze a trailer az előzőekhez hasonlóan elég nyúlfarknyi, szóval ennél nagyobb meglepetésekre nem is érdemes számítani, habár mi nem is szeretnénk, hogy még több poént lőjenek le a film megjelenése előtt ennyi idővel.

Nektek hogy tetszik? Szerintetek ki kapja a következő karaktert trailert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)