Hirdetés

Végképp nem számítottunk arra, ahogy a PlayStation reagált az Xbox Series X megjelenésére

|

A PlayStation Twitter-fiókja egy egészen érdekes videót választott.

Hirdetés

Tegnap, az Xbox Series X és Series S konzolok megjelenésével elstartolt a kilencedik konzolgeneráció, új fejezet nyílt a videojátékipar történelmében, és ugyan a PS4-et és az Xbox One-t még jó ideig nem fogják elengedni a kiadók és fejlesztők, már készülhetünk arra, hogy sokkal jobb minőségben játszhatunk az újdonságokkal az idén debütáló platformokon.

A közösségi média felületein sokszor megy a párbeszéd a különböző cégek között, az Xboxnak is sokan gratuláltak - a PlayStation például egy rövid Mortal Kombat videóval.

Hirdetés

Ebben ahelyett, hogy egy PlayStation logós karakter kitépné egy Xbox logós gerincét, nincs semmi erőszak, csak zene, tánc, és boldogság. Nézzétek meg magatok.

Egyébként a Mortal Kombat 11 is kap frissítést november 17-én, mindkét platformon szebb, jobb lesz, illetve csatlakozik a felhozatalhoz Rain, Mileena, valamint Rambo.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)