Hirdetés

Van olyan ország, ahol a WC-papírnál is nagyobb szükség van PS5-re

|

Érdekes fejleményről számolt be a Google annak kapcsán, hogy mi mindenre kerestek rá az emberek az interneten idén.

Hirdetés

Az emberek gyakran fordulnak a Google keresőjéhez, ha meg szeretnének tudni valamit egy-egy friss hír vagy történés kapcsán, és sokszor elég könnyen ki is lehet találni, melyek azok a népszerű témák, amelyekre leginkább kíváncsiak a felhasználók. A Google beszámolója szerint az USA-ban a választási eredményekre és a koronavírusra kerestek rá a legtöbben 2020-ban, továbbá rengetegen akarták megtudni azt is, hol lehet PlayStation 5-öt venni.

Hirdetés

Természetesen idén is sokan használták a Google-t arra, hogy kiderítsék, hol lehet megvásárolni az egyes termékeket, viszont az Egyesült Államokban elég érdekes eredmény született a "Where to buy..." kezdetű keresésekkel kapcsolatban. A tengerentúlon ugyanis a "'Where to buy PS5" volt a legnépszerűbb idén, maga mögé utasítva a "Where to buy toilet paper" kereséseket. A kategória negyedik helyére azért a "Where to buy Xbox Series X" is bekerült, szóval nem csak a Sony masináját hajszolták sokan.

A videojátékokkal kapcsolatos keresések között az Among Us lett az aranyérmes, megelőzve többek között a Fall Guyst és a Valorantot, a sorozatok esetében pedig a netflixes Tiger King győzedelmeskedett az Egyesült Államokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)