Hirdetés

Új A Gyűrűk Ura-játék készül, nem akárkik dolgoznak rajta

|

Egyelőre keveset tudni róla, de a készítők miatt már most izgatottak vagyunk.

Hirdetés

A mai nap folyamán a Private Division bejelentette, hogy a Wētā Workshop csapatával együtt egy teljesen új játékon kezdtek el dolgozni, ami J.R.R. Tolkien Középföldéjének univerzumában játszódik. Az már most kiderült, hogy a játék nem fog kapcsolódni a korábbi mozifilmekhez. 

Nyilván az egész bejelentésben a Wētā neve jelenti a legnagyobb szenzációt. A Private Division kiadásában megjelenő játékon ugyanis ezek szerint az a gárda dolgozik, akiknek a Peter Jackson-féle A Gyűrűk Ura-trilógiát köszönhettük és akik az Amazon-féle A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi tévésorozaton is dolgoztak.

Hirdetés

A Wētā eddig speciális effektekért, jelmezekért, díszletekért felelt, számos filmben bizonyítottak, ilyen például a nemrég bemutatott Thor: Szerelem és mennydörgés, vagy ilyen lesz az év végén érkező Avatar: A víz útja is. A jövőben azonban ki fogják próbálni magukat a játékfejlesztés terén is, a 2014-ben alapított videojátékos részlegük első tényleg komoly munkájuk pedig a most belengetett cím lehet.

Az egyelőre még cím nélküli videojáték megjelenése a 2024-es pénzügyi évben várható, szóval még odébb lesz. A készítők kiléte mellett az is remek hír, hogy az adaptációs jogokat magától a Middle-earth Enterprisestól szerezték meg, szóval nem lesz gond azzal, hogy átemeljenek közönségkedvenc karaktereket Tolkien munkásságából. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)