Hirdetés

Ti nevezhetitek el a Square Enix Pride kabaláját

|

A Square Enix a Pride hónap tiszteletére létrehozott egy új kabalafigurát, aminek egyelőre nincs neve. Ezen akarnak most változtatni.

Hirdetés

Hivatalos sajtóközleményben adta a világ tudtára a Square Enix kiadó, hogy megalkottak egy teljesen új kabalafigurát. A szivárványszínű kis lény a Pride hónap előtti főhajtásként jött létre, alkotója pedig nem más, mint Toshiyuki Itahana, akinek gyönyörű munkáit eddig a Final Fantasy-széria rajongói csodálhatták.

Nehéz eldönteni, hogy pontosan milyen állatka is lehet a lény, de tollai vannak, szóval én valamiféle madárfajtára gondolnék, ezen a vonalon lehet érdemes elindulni a névválasztásnál. 

Hirdetés

Az egyelőre még név nélküli kabalával díszített pólók és pulcsik már megrendelhetők a Square hivatalos áruházából, megvásárlásukkal pedig jótékonykodni is lehet, ugyanis az összes bevétel a GLAAD és a Stonewall nevű szervezetekhez kerül.

Ha eszetekbe jut egy jó név, akkor azt az alábbi tweetnél kell bedobni válasz formájában. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)