Hirdetés

The Witcher sorozat - a CD Projekt nem vesz részt a készítésben

|

A Netflix The Witcher sorozata a könyvek alapján készül, a játékok kiadójának véleményét nem kérik ki. Ez nem feltétlenül baj.

Hirdetés

A Vaják könyvsorozat atyja, Sapkowski párszor már elmondta, nem nagy rajongója a játékoknak, ami részben azért lehet, mert ahelyett, hogy részesedést kért volna az eladásokból, nem bízva a sikerben inkább egy adott összegért adta oda a jogokat.

Ez azonban valószínűleg nem játszott közre abban, hogy a Netflix The Witcher sorozata a CD Projekt közreműködése nélkül készül. Radek Grabowski PR menedzser elmondta, hogy ennek ellenére a legjobbakat kívánják, és nagyon kíváncsiak rá. 

Bár ők anno nagyon jól megoldották az adaptálást, simán elképzelhető, hogy a filmes csapat is képes erre. A Netflix eddig talán csak az Iron Fisttel tudott csalódást okozni. 

Szerintetek jobb így, hogy a CDP nem szól bele, vagy jobb volna, ha a filmesek kikérnék a csapat véleményét pár dologban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)