Hirdetés

The Last of Us Part II - hallgasd meg a főcímdalt most!

|

Emlékeztek még 2013-ra, amikor egy gitárral sikerült elérni a lúdbőr hatást? A The Last of Us folytatása is megkapta saját főcímdalát. Hasonló az élmény.

Hirdetés

Képtelenség a zenéről objektíven beszélni, lehet úgy tenni, mintha eltartott kisujjal sznoboskodva tényszerűen rakosgathatnánk polcokra az élményeket, de ízlésről vitatkozni olyan lehetetlen, mint építészetre táncolni. A lényeg az, hogy a kétszeres Oscar-díjas argentin zeneszerző, Gustavo Santaolalla sokakban (köztük bennem is) mély nyomot hagyott azzal az egyedi zenei atmoszférával, amely tovább mélyítette az amúgy sem habkönnyű The Last of Us drámai hangulatát.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy az ember kellemesen beleborzong, amikor meghallja a The Last of Us Part II zene első hangjait, a főcímdal egészen hasonló motívumokkal és hangzással dolgozik, pontosan olyan, amilyet elképzeltem volna ennek. Hallgassátok meg, szerintem megéri!

Most mondja valaki, hogy a zenét hallgatva nem kezdte el még jobban várni a játékot...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)