Hirdetés

The Division film - a rendező szerint muszáj lesz eltérni a játékoktól

|

David Leitch elég egyértelmű indokkal magyarázta meg, miért lesznek különbségek a narratívában.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy a Ubisoft már elég régóta tervezgeti a The Division mozit, meglepően kevés dolgot tudni róla. Az egyelőre biztos, hogy a Netflixen fog debütálni, illetve Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain szerepelni fognak benne, most pedig arra is fény derült, hogy nem egy az egyben a játékok sztoriját fogja elmesélni.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Divisionnek ugyan fix alapsztorija van, ám a játékos saját kalandot alkothat meg magának, mivel csak rajta áll, hogyan dönt az egyes helyzetekben. A film rendezője szerint pontosan ezért kell eltérniük a játékoktól, és kiválasztani a saját útjukat. David Leitch szerint már készül a forgatókönyv, és elég pozitívan nyilatkozott a The Division világáról, amihez mindenképp hűek szeretnének maradni.

Remélhetőleg tényleg nem csak a címében fog hasonlítani a film a játékokhoz, és tényleg egy izgalmas kalandra ülhetünk majd be. Talán még az is lehet, hogy sikerül egy jó adaptációt készíteni, amiből sajnos egyértelműen nagy a hiány a piacon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)