Hirdetés

Szétperli a Twitchet Dr Disrespect, mert megtudta, miért tiltották ki

|

A streamer most negyedét keresi annak, amit Twitchen keresett, és ezzel nem teljesen elégedett.

Hirdetés

2020 júniusában érkezett a szomorú hír, hogy bármiféle indoklás nélkül kitiltották a platform egyik legnépszerűbb streamerét, Dr Disrespectet. A Twitch neki sem volt hajlandó megsúgni, hogy mit vétett, de sajnos azon kívül, hogy jogi lépésekkel fenyegetőzött, nem tehetett mást, más platform után kellett néznie. A legjobb B-terv ilyenkor a YouTube, ő is oda költözött át.

Ugyanakkor a követői nem tartottak vele, és a bevételei sem érik el azt a szintet, amit a Twitchnél töltött idő alatt. Legújabb videójában erről is beszélt.

Hirdetés

Disrespect elmondta, a negyedét tudja összekaparni annak, amit régen keresett, de nem csak ez a baj. 

"Megpróbáltuk kihozni a maximumot abból, ami adatott, de a Twitch ban nem csak pénzügyi szempontból, hanem kapcsolatépítés tekintetében is rosszul hatott ránk. [...] Mindenki, az összes nagy szponzor azt kérdezgeti: miért lettél kitiltva?"

Nos, ő azt állítja, már hónapok óta tudja a választ, és oka van annak, hogy most pert indít csapatával a Twitch ellen. Nem osztotta meg a közönséggel a ban okát, de ha úgy látja, elég alapot ad ahhoz, hogy perre menjen, és kártérítést követeljen az okozott károk miatt, valami komoly lehet.

Az egyész ügynek hatása lehet a Twitch és a szponzorok viszonyára is. Vannak partnerek, akik csak azt látják, hogy Disrespect nem lehet ott a legnépszerűbb streaming platformon, ezért nem értékes számukra, vagy botránytól tartva nem üzletelnek vele, de lehetnek olyanok is, akik a streamerek oldalára állnak, és a Twitchet fogják majd nyomasztani.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)