Hirdetés

Red Dead Redempton 2 - ez a madárszimulátor mod lesz a legrelaxálóbb dolog, amit ma az interneten láthatsz

|

A Rockstar által kidolgozott vadnyugat madártávlatból is gyönyörű.

Hirdetés

Mióta léteznek modok, a játékosok azóta próbálnak meg a főszereplőtől eltérő karakterek bőrébe bújni. Ilyenkor a legtöbb játékban elkezdenek recsegni-ropogni az illesztékek, hiszen a mechanikákat a főhősre szabták, általában az ő szemszögéből működik jól az élmény. A mod amivel madarak fölött vehetjük át az irányítást bemutatja, hogy a Red Dead Redemption 2 nem tartozik a fent említett címek közé.

Hirdetés

A jedijosh920 nevű YouTuber felelős azért a modért, amiben a vadnyugat tollas népségeinek bőrébe bújva barangolhatjuk be a Rockstar csapata által megteremtett világot. Lenyűgöző látni, hogy milyen elképesztően élethű mechanikák szövik át a játékot, minden sarkon belefuthatunk valami kis érdekességbe, és bizony rétisasként az a veszély sem fenyeget, hogy belénk köt valami útonálló. Több madarat is irányíthatunk, ezek kidolgozása szintén páratlan, érdemes megfigyelni, hogy hogyan fodrozódnak és borzolódnak a tollaik minden szárnycsapásra. 

A videó 24 perce úgy röppen el, mint a benne szereplő jószágok, a végén pedig ti is azt kívánjátok majd, hogy bárcsak a Red Dead Redemption 2-ben is megjelenne egy madaras mellékküldetés, amilyen a GTA V-ben a galambos volt. Ha stresszes napotok van, akkor ez a 24 percnyi játékmenet gyógyító hatású; mindenképp nézzétek végig, utána pedig hallgassátok meg ezt az örökzöld klasszikust. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)