Hirdetés

Pokémon Generations - jön az új animációs sorozat

|

A The Pokémon Company bejelentette a franchise új animációs sorozatát, a Pokémon Generations-t, amely a széria játékainak legnagyobb pillanataira épít.

Hirdetés

Mikor máskor készítsen a The Pokémon Company egy vadonatúj animációs sorozatot, mint amikor a Pokémon Go miatt népszerűbb a széria, mint valaha? 

Ez lesz a Pokémon Generations, amely nem véletlenül kapta pont ez a nevet, ugyanis a Pokémon játékok generációi ihlették. A változó hosszúságú, körülbelül 3-5 percig tartó részek egy-egy cím legnagyobb pillanatait emelik ki, így láthatjuk a Pokémon Red, Blue, Yellow, X és Y legemlékezetesebb jeleneteit is. Odafent megnézhetitek az animációs széria első ízelítőjét, alább pedig egy koncepciós rajzot a The Pokémon Company-tól: 

A Pokémon Generations 18 epizódból áll majd, az első kettő szeptember 16-én debütál a hivatalos Pokémon YouTube csatornán, később pedig természetesen mindegyik felkerül rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)