Hirdetés

Egészen kreatív módon lett újraalkotva a Dragon Ball Z eredeti intrója a No Man's Skyban

|

A zene a régi, de az anime jól ismert szereplői helyett űrlények és szkafanderes figurák szerepelnek a videóban.

Hirdetés

A Dragon Ball Z ugyan egy vérbeli anime, de anno valószínűleg azok is sokat nézték, akik egyébként nincsenek oda annyira a japán rajzfilmekért. Számos nyitóanimáció készült a sorozathoz, és nemrég valakinek az a vad ötlete támadt, hogy el kellene készíteni az egyiket a Hello Games űrszimulátoros játékában.

Hirdetés

Ahogy sok más országban, úgy hazánkban is szinkronos intrója volt a Dragon Ball Z-nek, ám az eredeti, japán változat teljesen máshogy festett. Egészen pontosan így:

Egy Wonce nevű játékos úgy döntött, átülteti ezt a szösszenetet a No Man's Skyba, ami elsőre talán furcsa vállalkozásnak tűnhet, de a végeredmény zseniális lett. Wonce saját állítása szerint hat hónapig dolgozott a projekten, és a videó jelenetei a játékbeli Galactic Hub egyes régióinak közelében lettek felvéve. A zöld hátteres részekhez pedig egy külön mentést használt. Végül pedig megszületett a Dragon Balls Sky.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)