Hirdetés

Végül a Vajákot és A Gyűrűk Ura-sorozatot is utolérte a koronavírus

|

Mindkét széria forgatását szüneteltetik két hétre, de könnyen lehet, hogy ennél jóval tovább is áll majd a munka.

Hirdetés

Nemrég még arról írtunk, hogy a Vaják második évada megússza a koronavírus körüli törlési és halasztási hullámot, mivel bár a Netflix amerikai forgatásait leállította, a The Witcher széria folytatása az Egyesült Királyságban forog, itt pedig még nem lépett életbe a szigor. Nos, időközben megváltoztak a dolgok. 

Hirdetés

Elővigyázatosságra hivatkozva ugyanis a brit helyszínen is leállt a forgatás, a Netflix tájékoztatása szerint két hétig biztosan nem kezdődik el újra a munka, de értelemszerűen később meghosszabbíthatják ezt a szünetet. Sajnos sokkal valószínűbbnek tűnik az, hogy két hétnél tovább is állnak majd a kamerák, ez pedig értelemszerűen veszélyezteti a Vaják második évadának tervezett premierjét is - erre jelen állás szerint valamikor 2021-ben kerül majd sor. 

Ugyancsak a koronavírusjárvány miatt szünetel az Amazon A Gyűrűk Ura előzménysorozata, amit éppen hogy csak elkezdtek forgatni Új-Zélandon, máris le kellett állni a munkával. A netflixes Vajákhoz hasonlóan egyelőre itt is kéthetes szünetet rendeltek el, de értelemszerűen egyáltalán nem biztos, hogy 14 nap után elindulhat zavartalanul a forgatás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)