Hirdetés

Íme az igaz szerelemre kikapcsolódó melltartó

|

Adott egy melltartó ami képes érzékelni az „igaz szerelmet”. Igen ez most komoly sőt még alkalmazást is csináltak hozzá. Ja igen, melltartót is.

Hirdetés

Az IT Media riportja szerint az „Igaz Szerelem Tesztet” Ravijour, a fehérnemű ötletgazdája fejlesztette ki az eszköz 10. évfordulójára. A cég ezen alkalomból rukkolt elő a „Mood up” nevet viselő csomaggal és a szokatlan intim ruhadarabbal.

Az alábbi videón láthatjátok működés közben is.

A technológia enyhén a Microsoft jelenleg is fejlesztés alatt álló „smart bra”-jához hasonlítható, megfűszerezve egy érzékelővel. A szerelemtesztes melltartó sajnos kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható, de ha az ember 5,000 yen (körülbelül 50 dollár) összeg felett vásárol Ravijour fehérneműket, részt vesz egy sorsoláson, ahol is a főnyeremény egy tesztelési lehetőség lesz Japában, ahol 5 nyertest fognak kisorsolni.

Tehát igen, ez már megint csak egy ügyes marketing kampány, viszont a világon először álltak elő ilyen ötlettel, úgyhogy az eredetiségért természetesen jár a pluszpont. Meg a Nobel-békedíj. Illetve a vállveregetés. És hát maradjunk is ennyiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)