Hirdetés

Nagyot csapott a streamerek fenekére a Twitch, új szabályokat hozott

|

Nem ez az első alkalom, hogy olyan ötlettel álltak elő egyes tartalomgyártók, amelyek feszegették a szabályok kereteit.

Hirdetés

Valahol a kaliforniai irodában van egy elegáns öltönyben dolgozó úriember, aki nem hiszi el, hogy a Twitch szolgáltatásának szabályzatába be kellett írnia a legújabb pontokat. Márpedig a helyzet odáig burjánzott, hogy ki kellett mondani: "legyetek már szívesek nem a hátsótokról streamelni".

Tegnap megérkezett a Twitch tartalomgyártói szabályzatának legújabb verziója, amiben gyakorlatilag a fentit foglalták össze, csak szebb szavakban.

Hirdetés

"A Twitch tartalmai folyton változnak, és mi szeretnénk hogy a szabályzatunk a céloknak megfelelően működjön és lépést tartson az új viselkedésformákkal."

A legfrissebb új viselkedésforma az volt, hogy egyesek Fortnite meccseket és egyebeket közvetítettek a fenekükön. Az ebben résztvevő tartalomgyártók gyakorlatilag zöld hátteret csináltak a testrészeikből, hogy arra irányítva a kamerát azt mondhassák, hogy hát ők játékmenetet streamelnek igazából. A platform módosított szabályai ezt hivatottak meggátolni.

"Tilos olyan tartalmat streamelni, ami hosszabb időn keresztül intim testrészekre fókuszál."

A Twitch szélmalomharcot vív, miközben igyekszik a platformot vállalható keretek között tartani, és úgy tűnik, még távolról sem ért véget a csata a határokat feszegető, a tartalomgyártás során a szexualitást előtérbe helyező alkotók kreativitása miatt. Elképzelni sem tudjuk, hogy Morgpie és társai mivel fognak legközelebb előállni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)