Hirdetés

Megjött Markiplier horrorfilmjének első trailere

|

A YouTube-tartalomgyártó a főszereplője és rendezője is az Iron Lung adaptációnak.

Hirdetés

Az Iron Lung egy 2022-es horrorjáték, amiben a feladatunk egy apró tengeralattjáró elvezetése volt egy idegen hold véróceánjában. Nagyon kreatív indie címről van szó, amit Mark Edward Fischbach, az online leginkább Markiplier néven ismert amerikai youtuber is imádott, és azonnal ugrott is a filmes adaptáció lehetőségére. A játékos videóiról ismert tartalomgyártó egyszerre rendezi a projektet és viszi a főszerepet is.

Partnere Caroline Rose Kaplan lesz egy még ismeretlen szerepben. A produkció szép tempóban halad, aminek köszönhetően befutott belőle az első trailer. A sztoriból nem derült ki túl sok, de a véres tematikára teli hassal dőltek rá a vágók.

Hirdetés

Egy jó előzetes nem árul el sokat, és ez bizony nem árul el semmit, azt leszámítva, hogy Markiplier több liter kamuvérben lubickolt egy fél napon át.

Az Iron Lungnak még mindig nincs premierdátuma, de nem is várjuk el, hogy Mark túlpörgesse a szekeret. Láttuk már az eredményét annak, amikor YouTube-videósokból lett filmrendezők próbáltak gyorsan kitolni valamit az ajtón. Ugye, Shane Dawson?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)