Hirdetés

Megan Fox a vérről áradozik és a legdurvább Diablo IV-es halálodra kíváncsi, dicshimnuszt akar belőle írni

|

Óriási siker a Diablo IV, a Blizzard pedig marketinges fronton is keményen odateszi magát, hogy ez így is maradjon.

Hirdetés

A Diablo IV marketinges csapatának eddig sem kellett merész ötletekért a szomszédba mennie, elég csak az átfestett démoni francia templomra, vagy a KFC-s együttműködésre gondolni. Most azonban nagyon úgy fest, hogy szintet lép a dolog: a Transformers-filmek egykori sztárja, Megan Fox is részese lett a marketinggépezetnek, és Instagram videójában a játékosok legdurvább halálai után érdeklődik éppen.

Az alábbi videóban ti is megnézhetitek, ahogy a lenge öltözetű Fox kisasszony előbb arról mesél, mennyire imádja a vért, amiből ugyebár a Diablo IV-ben nem kevés akad, utána pedig rá is tér a lényegre.

Hirdetés

Maga a feladat végtelenül egyszerű. Leglátványosabbnak vélt játékbéli halálunkat kell megosztani a #DiabloDeaths hashtag kíséretében, Megan Fox pedig ki fogja választani közülük a legmagasztosabbakat, és ígérete szerint egy dicshimnuszt fog írni a "legjobb" halálokat bemutató játékosoknak.

Nem árt egyébként sietni, Megan Fox ugyanis holnap kezdi majd el felolvasni ezeket a dicshimnuszokat - vélhetően az Instagramon. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)