Hirdetés

Exkluzív Diablo IV-es cuccokat zsákolhatnak be a KFC-ben ebédelő vendégek

|

Ingame loot jár azoknak, akik elérik fogyasztásukkal a minimális összeghatárt.

Hirdetés

Egy ideje már pletykáltak róla, külföldön viszont most már tényleg el is rajtolt a KFC és a Blizzard Entertainment közös promóakciója, melynek keretein belül Diablo IV-es ingame loot üti azok markát, akik beugranak csirkeszárnyakat eszegetni a gyorsétteremlánc üzleteibe. 

Ha minden igaz, akkor a KFC weboldalán vagy a kapcsolódó applikációban kell rendelni minimum 5 dollár értékben harapnivalót, és már jönnek is a jutalmak, amik fegyverskinek formájában manifesztálódnak. Már az is kiderült, hogy egészen pontosan milyen fegyverek ezek, gyakorlatilag minden kaszt kap egy saját kinézetet a specifikus gyilokszerszámához. 

Hirdetés

Egészen pontosan a következő skineket lehet megszerezni a KFC akciójában:

  • Vessel of the Eleven (Totem)
  • Thrumming Axle (Staff)
  • Dread Pheasant Slayer (Bow)
  • Hand of Gallus (Polearm)
  • Foul Reaper (Scythe)

Az akció egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el, amint ez esetlegesen megváltozik, természetesen azonnal be fogunk számolni róla.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)