Hirdetés

Még a Mass Effect Legendary Edition borítóját is személyre tudod szabni

|

Gondoskodott róla az Electronic Arts, hogy egyedivé varázsolhassuk a Mass Effect Legendary Edition kópiánkat.

Hirdetés

Noha lenne rá igény, sajnálatosan ritkán adják meg a választás lehetőségét vásárlóiknak a kiadók, hogy amennyiben nem tetszik nekik a reklámanyagokban is kiemelt helyen szerepeltetett elsődleges borító, akkor azt egyszerűen megfordítva lecseréljék egy alternatív megoldásra.

Ennél egy lépéssel továbbment az EA, és egy olyan eszközt adott a játékosok kezébe, amelyikkel bizonyos megkötések között mindenki megtervezheti álmai Mass Effect Legendary Edition borítóját.

Maga a folyamat végtelenül egyszerű: először is választanunk kell, hogy milyen morális alapokra (paragon, neutral, renegade) helyezzük a művet, ez befolyásolja a színvilágát. Ezt követően kiemeljük két kedvencünket a társaink közül, majd egy harmadikat, akit szintén közel érzünk magunkhoz, ezután további hármat, akikre felmentő seregként tekintünk, végezetül még kettőt, akiket tartalékként vetnénk be.

Hirdetés

Ha mindezzel megvagyunk, már csak megfelelő hátteret kell találnunk, és el is készült a nagy mű, amit aztán szerkeszthetünk (megváltoztathatjuk a komponenseket) és letölthetünk megosztásra alkalmas (1:1-es és 9:16-os képarány) formában, 4K felbontású háttérképként, valamint természetesen PS4 vagy Xbox One borítóképként is. Íme az enyém:

Próbáljátok ki bátran ti is, tényleg csak néhány kattintás az egész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)