Hirdetés

Lefokoztak egy katonát, mert PlayStation 5-öt akart szerezni edzés helyett

|

Az Egyesült Államok űrvédelmi alakulatának tagja 30 percet késett, mert végigjárta a helyi boltokat.

Hirdetés

Tavaly év végi megalapítása óta nevetség tárgya a Space Force, avagy az Egyesült Államok űrvédelmi alakulata (mert hát minek ilyen most, amíg nem támadnak az idegenek, ugye), és megítélésükön nem javít a most nyilvánosságra került eset. A Task and Purpose számolt be arról, hogy az alakulat egy tagja 30 percet késett egy erőnléti edzésről, mert a közeli Target boltokat járta, hátha talál egy PlayStation 5 konzolt. Nem járt sikerrel.

Miután felettese ráparancsolt, hogy húzzon az edzésre, azt válaszolta, "Yolo, PS5 > fegyelmi eljárás."

Hirdetés

Ennek eredményeképp fokozatát Senior Airmanről Airman 1st Classra változtatták, mivel úgy ítélték meg, viselkedése nem olyan professzionális, mint ami a fegyveres erőktől elvárható, és fontosabb volt számára a PS5, mint tettéknek következményei. Valószínűleg azóta sem játszik, mert készlethiány van, és nem érte meg lógnia.

Egyébként a Space Force pont a napokban győzött le minden más amerikai katonai alakulatot és az Egyesült Királyság seregének csapatait a Call of Duty Endowment Bowlon Black Ops Cold Warban, szóval lehet, hogy a katonákat inkább e-sport területén volna érdemes bevetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)