Hirdetés

Jótékonysági lanparty - az oregoni srácok 17 tonna élelmiszert játszottak össze

|

A videojáték jót is tehet. Egy jótékonysági lanparty több, mint 17 tonna élelmiszert szedett össze a rászorulók számára.

Hirdetés

Annyi a rossz hír a videojátékokkal kapcsolatban, hogy az átlagembernek egy meglehetősen sötét kép alakul ki a fejében az egész iparral kapcsolatban. Pedig mind a játék, mind pedig a játékosok tehetnek jót.

Itt van rögtön egy szívmelengető példa. Egy oregoni játékoscsoport alig 48 óra leforgása alatt több, mint 17 tonna élelmiszert gyűjtött össze egy helyi jótékonysági alapítvány javára. A PDXLAN egy évente többször megrendezésre kerülő lanparty és a szervezők, azt kérték a látogatóktól, hogy idén ne csak a gépeiket, hanem egy kis kaját is hozzanak magukkal, amit jótékonysági célokra szánnak.

Az eredmény az lett, hogy az ország minden pontjából érkező 500 gamer elképesztő mennyiségű ételt hozott össze Portland hajléktalanjainak megsegítésére. A PDXLAN-os Matt Conwell elmondta, hogy nem ez volt az első jótékonysággal kapcsolatos szervezésük, de mindenképpen a legsikeresebb. 

Conwell a következőt nyilatkozta: "Mint közösség, nagyon szeretnénk valamit visszaadni. Szeretnénk megmutatni a világnak, hogy a játékosok jó emberek, akik jó dolgokat tesznek". Ezt sikerült bebizonyítaniuk, mi szívből gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk a jövőben is.

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)