Hirdetés

Kung Fury: Street Rage - PlayStation 4-en is átélhető a retro göngyszem

|

Már PlayStation 4-en is játszható a Kung Fury film alapján készült csoda.

Hirdetés

Eddig csak Steamen és telefonos platformokon volt elérhető a Kung Fury videojáték változata, most azonban már a PlayStation 4 tulajdonosok is átélhetik a 80-as évek eszenciájával átitatott őrületet.

Kung Fury: Street Rage a neve ennek a gyönyörűségnek, ami a sokunk gyerekkorát idézheti vissza. A játékmenet körülbelül a One Finger Death Punch mechanikáját követi, de a kivitelezés valami eszméletlen retro túladagolást hordoz magában. Ettől a héttől kezdve végre PlayStation 4-en is átélhető a Kung Fury élmény. Nézzétek meg a játék előzetesét, ez többet mond minden szónál.

A Kung Fury: Street Rage biztosan nem fog minket hosszú hetekre a képernyő elé szegezni, de 2 dolláros ára miatt érdemes beszerezni, főleg ha szerettétek a filmet is. Ehhez hasonló, másolt VHS kazettákat idéző grafikát pedig nehezen találtok máshol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)