Hirdetés

Komoly betegséget diagnosztizáltak a Ríviai Geralt hangját adó Doug Cockle-nél

|

A színész a közösségi médiában beszélt a helyzetéről, posztjára többek között Henry Cavill is reagált.

Hirdetés

Doug Cockle számos videojátékon dolgozott már szinkronszínészként (egyebek mellett a Victor Vran főszerepét vagy a SpellForce 3 narrálását is rá osztották), de a legismertebb karaktere egyértelműen Ríviai Geralt a The Witcher-játékokból, nélküle elképzelni sem tudnánk már a Fehér Farkast. Ha semmi mást nem csinálna már, akkor is örökre beirta magát a játéktörténelembe. 

Hogy az első rész remake-jében visszatér-e újra felvenni Geralt szövegeit, az még nem tisztázott, de most van más, ami miatt aggódhatunk az 52 éves színész kapcsán.

Hirdetés

Cockle ugyanis Twitteren jelentette be a rossz hírt, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére elmondása alapján a helyzet nem olyan rossz, mint amilyennek hangzik: 

"Fogalmam sem volt róla. Rutinvizsgálatnak indult, és bumm... [kiderült, hogy] kifejlett prosztatarákom van. A kezelés már folyamatban van, eddig jók a kilátások. 50 feletti férfiak, csináltassatok PSA-vizsgálatot, csak a biztonság kedvéért!"

Cockle rengeteg támogatást kapott a rajongóktól, és sokan terjesztették a felhívását, hogy mindenki figyeljen oda magára. A posztjára reagált többek között a hivatalos The Witcher fiók ("A legjobbakat kívánjuk! Tudjuk, hogy le tudod győzni, witcher!"), a franchise híreivel foglalkozó Redanian Intelligence ("Maradj erős Doug, le fogod gyűrni!") és a Ríviai Geraltot a Netflix sorozatában megformáló Henry Cavill ("Vigyázz magadra, imádkozom a gyors felépülésedért, Doug") is.

Mi is mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)