Hirdetés

Képeken és videókon a Diablo IV karakterei

|

A játék látványvilágáról mesél a Blizzard legújabb blogposztja.

Hirdetés

Néhány hónapja tudjuk, hogy a Diablo IV sajnos biztosan nem fog megjelenni idén, ezért a pokolfajzatok kaszabolása helyett nem marad más, mint a Blizzard által elejtett információmorzsák felcsipegetése.

A fejlesztők most egy egész nagy adaggal szolgáltak ebből a Diablo IV-nek szentelt legfrissebb blogposztban, ami a játék karaktereire és látványvilágára fókuszált. A bejegyzés számos képet és videót tartalmaz a Diablo IV szereplőiről és szörnyetegeiről, s habár Pre-Alpha állapotról beszélünk, a művészeti vezető John Mueller szavai szerint az anyag "nagyon jól reprezentálja, hogy mit látsz majd, amikor a kezedben lesz a játék."

Hirdetés

A blogposzt legizgalmasabb részében Arnaud Kotelnikoff, a karakterekért felelős vezető művész arról mesél, hogy a Diablo IV karakterfejlesztője minden korábbi résznél több lehetőséget biztosít majd hősünk egyedivé tételére.

"Hatalmas fejlesztéseket hajtottunk végre a részletességben és az olyan komplex anyagok terén mint a bőr, a szövetek szimulációja, a haj, a szőrme és a fém, egészen a szemek fényeiig és az izzadtságcseppekig. Megalkottunk egy robusztus karakter-testreszabási rendszert, ami teljesen új a Diablóban, és félelmetes mennyiségű technikai munkát igényelt. Ezeknek a megoldásoknak nem csak egyetlen karakteren, de összetett páncélkészletek százain, különböző testalkatokon, több tucatnyi egyedi személyiségen és az 5 karakterosztály teljesen egyedi művészi stílusával is működnie kellett."

"Megváltoztathatod a karaktered arcát, frizuráját, arcszőrzetét (szakáll és szemöldök), és hozzáadhatsz ékszereket is (orr pearcing és fülbevaló), sminket és testjelöléseket, például tetoválásokat és testfestéket. Továbbá a karaktered bőrének, szemének/arcszőrzetének és testjelöléseinek színértékét is megváltoztathatod."

-áll a bejegyzésben. Kotelnikoff arra is kitér, hogy a látványvilág tervezésekor kifejezetten nagy hangsúlyt kapott a realizmus, melynek érdekében fizikai alapú renderelést (PBR) alkalmaznak, hogy az anyagok valósághűen nézzenek ki és reagáljanak a fényhatásokra. A vezető művész szerint a karakterek így ugyanolyan jól mutatnak majd nappal, mint a sötét dungeonökben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Illusztrációként pedig kaptunk egy adag képet és videót is, így lehet némi fogalmunk arról, hogy mire számíthatunk majd a Diablo IV-től. Az összes videóhoz ajánljuk a Blizzard weboldalát, de a legérdekesebb darabokat beszúrtuk ide is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)