Hirdetés

Játék készülhet a Netflix legsikeresebb sorozatából

|

A széria producerének új szerződése kiváló alapot nyújthat az adaptációhoz.

Hirdetés

A Netflix tavaly bemutatott kosztümös drámája, A Bridgerton család elképesztően népszerűnek bizonyult, hiszen csaknem 82 millióan voltak kíváncsiak az angol arisztokrácia témáját romantikus és fikciós elemekkel nyakon öntő sorozatra.

A széria ezzel a streaming platform valaha volt legnézettebb produkciója lett, így nem csoda, hogy a Netflix szorosabbra fűzi a kapcsolatot A Bridgerton család producerével, a korábban A Grace klinikával is bizonyító Shonda Rhimes-szal.

Hirdetés

Rhimes produkciós cége, a Shondaland a napokban hosszabbított szerződést a streaming óriással, az új megegyezés értelmében pedig a következő 5 év során nem csak filmeket, de élő eseményeket, virtuális valósághoz kötődő tartalmakat és játékokat is készíthet az együttműködést állítólag 3-400 millió dollárral honoráló partnerének.

Ez jelentős emelés az első, 2017-es szerződésért fizetett 150 millió dollárhoz képest, amibe akár még egy Bridgerton-játék is beleférhet. A műfaj felé kacsintgató Netflix számára ez nem lenne teljesen új terep, hiszen a Stranger Things már két játékot is kapott, melyek nem is sikerültek rosszul. Ami pedig Rhimest illeti, neki is van némi tapasztalata a dologban, 2009-ben ugyanis A Grace klinikát is játékra vitték, mérsékelt sikerrel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Bridgerton család esetében persze adja magát a kérdés, hogy vajon milyen zsáner illene hozzá, de egy feleletválasztós, dialógusokra építő szöveges kaland például még jól is állhatna a Julia Quinn regényén alapuló univerzumnak.

A sorozat következő nagy dobása egyébként egy tematikus bál lesz Londonban, melynek látogatói 39 fontért három órán át élvezhetik a "zenés, vegyülős és talán kevésbé kifinomult tevékenységeket tartogató" programot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)