Hirdetés

A Netflix a videojátékok világába is szívesen belekóstolna

|

A vállalat vezetőjének nyilatkozata alapján a jövőben több különféle tartalom is érkezhet a platformra a filmek és sorozatok mellett.

Hirdetés

Videojátékok alapján filmeket és tévésorozatokat készíteni nem újdonság, ahogy persze ennek ellentétére is számos példát lehet találni. Így nem meglepő, hogy a világ egyik vezető streaming platformjaként a Netflix akár szívesen foglalkozna többet a játékokkal valamilyen formában.

A Variety egy interjúban a vállalat ügyvezető igazgatóját, Todd Hastingset kérdezte azzal kapcsolatban, hogy bővülhet-e újféle tartalommal a felület, vagyis megjelenhetnek-e élő hírműsorok, sportközvetítések.

Hirdetés

Hastings a hírek lehetőségét kizárta, viszont elmondta, hogy a sport, a videojátékok és a felhasználók által gyártott tartalmak megjelenésében lát fantáziát. A Netflix számára nem teljesen újdonság a játékvilág, elég csak a Vaják sorozatra, vagy éppen az interaktív élményt kínáló Black Mirror: Bandersnatch-re vagy a Minecraft: Story Mode-ra gondolni.

Hastings azt viszont nem fejtette ki, hogy esetleg a játékfejlesztésbe, vagy a publikálásba is beszállnának-e, illetve a saját felhasználók által gyártott tartalmak is egyelőre ötletként jelentek meg. Hozzátette még, hogy a Netflix prioritása jelenleg, és az elkövetkező néhány évben biztosan a a saját gyártású filmek, sorozatok és animációk gyártása, de később nyitott lenne újabb lehetőségekre.

Ti milyen új tartalmakat látnátok szívesen a Netflixen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)