Hirdetés

Jack Black Bowserként a Billboard Top 100-as listájára énekelte magát

|

A színész romantikus szerenádja hatalmasat ment a zeneipar legfontosabb toplistáján.

Hirdetés

A Super Mario Bros.: A film egy pontján a történet főgonosza, Bowser szerelmes dalra fakad, hogy kiénekelje magából Peach hercegnő iránti érzéseit. A produkciót természetesen a Bowsert szinkronizáló Jack Black előadásában hallhatjuk, aki egyébként társszerzője is volt a dalnak.

Nemrég a Billboard egy tweetben leközölte a jó hírt, miszerint a Peaches című dal a 83. helyen nyitott a heti "Hot 100" listán. Ez már önmagában is egy fontos kitüntetés, de érdemes azt is megjegyezni, hogy ez a nóta lett Jack Black első szóló dala is, ami felkerült a Billboardra.

Hirdetés

A zene iránt fogékony színész egyébként már szerepelt a múltban is az említett listán, de akkor még csak a Tenacious D duó tagjaként a 2006-os The Pick of Destinyvel. A mostani eredmény viszont kizárólag az ő érdeme, ami egyébként akár meg is hiúsulhatott volna, mivel eredetileg nem rajongott a szerenád ötletéért.

A szinkronfelvételek már egy éve zajlottak, amikor a rendezőpáros, Aaron Horvath és Michael Jelenic megkeresték őt a javaslattal. Sok fontolgatás és Bowser érzékenyebb oldalának előrángatása után Black végül leült John Spiekerrel, akivel a 30 másodperces mintából összerakták a teljes dalt.

"Visszaküldtem nekik, és odáig voltak érte, aminek nagyon örültem. Ugyanakkor kérdőn néztem is rájuk, hogy 'Ez most tényleg benne lesz a filmben?', s lám, valóban belerakták."

- emlékezett vissza a történtekre a színész, aki a fogadtatást elnézve kétségkívül jó döntést hozott.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)