Hirdetés

Ingyenes magyar szinkron készül a Resident Evil 2-höz

|

A tervek szerint profi szinkronszínészek hangján szólalnak meg magyarul a Resident Evil 2 szereplői.

Hirdetés

Nagyjából egy éve számoltunk be nektek arról, hogy immár magyar szinkronnal nézhető a teljes Mortal Kombat 11, egybefűzték az összes átvezetőt. A SzinkronSarok csapata most új projektbe kezdett, ezúttal a 2019-ben megjelent Resident Evil 2-t látják el magyar szinkronnal, ami ráadásul bárki számára ingyenesen elérhető lesz.

Fontos, hogy egyelőre csak a bejelentésnél járunk, a tervek szerint nyáron elkezdődnek a felvételek, a hivatalos premierről viszont csak akkor árulnak el részleteket az alkotók, ha a célegyenesbe értek - nem akarnak hamis ábrándokba kergetni bárkit is.

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor profi szinkronszínészek szólaltatják majd meg a Resident Evil 2 karaktereit, ha pedig ti is hozzá szeretnétek járulni a projekt létrejöttéhez, akkor a Patreonon keresztül támogatni is tudjátok a készítőket. Ennek részleteiről az alábbi videóban mesélnek az alkotók:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)