Hirdetés

Hiába ütlegelik a kritikusok, a Resident Evil sorozat mégis népszerű a Netflixen

|

Úgy tűnik, hogy a Netflixen is virágkorát éli a katasztrófa-turizmus.

Hirdetés

A Netflix legújabb üdvöskéje, a Resident Evil jött, látott, és hatalmasat bukott, legalábbis, ami a kritikákat illeti. A Rotten Tomatoes oldalán még a közösségi pontszám is csak a 26 százalékot bírta elérni, míg a szakmai értékelések az 50-nél álltak meg.

Senki sem élvezte túlságosan a sorozatot, még a mi saját HP atyánk sem, akinek bővebb véleményét megtaláljátok a vonatkozó videónkban.

Hirdetés

Akármennyire kapja is a verbális ütlegelést, a Resident Evil azért a vezetést sikerült átvennie a Netflix legnépszerűbb szériáinak listáján. A sorozat maga mögött hagyta a Stranger Things csodálatosan sikerült negyedik szezonját is, bár az már több héttel ezelőtt véget ért.

Érthető volt a helycsere, még a drasztikus minőségbeli különbségek ellenére is.

Arról egyelőre nem kaptunk hivatalos bejelentést, hogy lesz-e folytatása Resident Evil sorozatnak, de igazság szerint még a katasztrofális kritikai fogadatás ellenére sem lennénk meglepve. A közönség bármennyire is utálta, azért elegen megnézték ahhoz, hogy a Netflix dörzsölhesse a tenyerét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)