Hirdetés

Folytatódik a Mortal Kombat Legends animációs filmszéria

|

A Warnernek bejött az új projekt, és folytatja tovább diadalmenetét Johnny Cage történetével.

Hirdetés

A Mortal Kombat Legends: Snow Blind a napokban válik elérhetővé világszerte, így annak stábja még gyorsan tartott egy panelt a New York Comic Conon. A show alatt megjelentek a szinkronszínészek is, és bár Joel McHale Johnny Cage-e nem szerepelt a Snow Blindban, dolga ettől még lesz.

A színész ugyanis hamarosan egy új filmmel jelentkezik Mortal Kombat Legends: Cage Match címen. Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy kiről fog szólni az új sztori.

Hirdetés

A Mortal Kombat Legends széria láthatóan működik. A franchise rajongói imádják, így a Warner szállítja is szépen az epizódokat egymás után. A Johnny Cage-re fókuszáló felvonás sajnos még messze van, és bár pontos dátumot még nem kaptunk, a 2023-as premier időszak nem hangzik túl biztatóan.

A projekt meglehetősen korai fázisban lehet, mivel még trailer sem érkezett, de legalább a franchise szülinapját ünneplő harcosok tudják, hogy mire számíthatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)