Hirdetés

Félelmetes előzményt kapott az Among Us animációs horror kisfilm

|

Az Imposter Origins animációs kisfilm az Among Us világában játszódik, de olyan klasszikusokból merített ihletet, mint az Alien, A dolog (The Thing) és a Halálhajó (Event Horizon).

Hirdetés

Alig pár hete számoltunk be arról, hogy realisztikus horror animáció készült az Among Usról, és máris itt a folytatás, ami igazából egy pre-quel, vagyis előzmény. Az új animációs kisfilm az imposztor eredettörténetét meséli el.

Az animációért ismét 3D Print Guy felelt, aki most is igazán kivételes munkát végzett. Korábban főleg mókás videókat készített, ilyen volt például a "How Game of Thrones SHOULD have ended!", melyben egy zombi Hodor mentette meg a napot. 

Hirdetés

3D Print Guy első Among Us horror videója lassan 7 millió nézőnél jár, a négy nappal ezelőtt publikált előzmény pedig alulról súrolja a 2 millió nézőt, szóval nem csak nekünk tetszik ennyire a videós munkássága. Inspirációként olyan filmeket jelölt meg, mint az Alien, A dolog (The Thing) és a Halálhajó (Event Horizon).

Ha ti is megnézitek az alábbi videót, akkor érteni fogjátok, hogy miért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)