Hirdetés

Jó lett a Fallout 4, de milyen a Fallout sör?

|

Pár nappal a játék előtt megjelent a hivatalos Fallout sör, és a vásárlók értékelték. Így már kevésbé fáj, hogy hozzánk nem jött.

Hirdetés

Nemrég írtunk a Fallout sörről, ami egyrészt falloutos, másrészt sör, úgyhogy nyilván vágytunk rá. 

A Bethesda, az Amazon és a brit Carlsberg együttműködéséből megszületett ital 12-es csomagban kapható az Egyesült Királyságban, és mivel olyan világban élünk, ahol mindenki értékelhet mindent, az Amazonon sokan nemtetszésüket fejezték ki. A cikk megjelenésének pillanatában 51 vásárló mondta el véleményét, közülük 29-en 3 csillagnál kevesebbet adtak, és csak 22-en 3 csillagot vagy többet. Többen sérelmezték, hogy a kupakokon és a dobozon semmilyen minta nincs (ami azért valljuk be, borzalmas kihagyott ziccer), illetve a címkék már a szállítás közben elkezdtek leválni az üvegről. A sör maga tulajdonképpen egy átcsomagolt Carlsberg, állítólag semmi különleges nincs benne.

És az élet a szokott mederben folyhat tovább. A Fallout 4 első értékeléseit itt olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)