Hirdetés

Évfordulós Tomb Raider szakácskönyv érkezhet

|

Már régóta mozgatja a fantáziánkat, hogy vajon mit eszik mindnyájunk kedvenc felfedezője.

Hirdetés

Ugyan még csak pletykaszinten hallani róla, mégis egyre biztosabbnak tűnik, hogy Lara Croft, mindenki kedvenc kalandora saját szakácskönyvvel tör be a piacra. A megjelenés apropója a Tomb Raider franchise 25 évfordulója lehet.

Lara jó eséllyel pályázik a legfittebb videójátékkarakter címére, hiszen minden epizódban fut, ugrik, úszik és mászik, mindezt pedig úgy teszi, hogy közben a legkülönfélébb veszélyek leselkednek rá. Ez a teljesítmény valamilyen rendkívüli étrendre utal, ami formában tartja az utazásai során.

Hirdetés

Ugyan hivatalosan még nem lett megerősítve a Square Enix részéről, hogy tényleg készülne Lara saját receptkönyve, a Critical Hit hitelesnek tűnő bizonyítékokat talált a megjelenésre. Az oldal észrevette az Insight Editions kiadó honlapján a Tomb Raider: The Official Cookbook and Travel Guide-ot, egy 144-oldalas, keményfedeles könyvet, amit 30 dollárért fognak piacra dobni. A korábban feltűnt, majd hamar el is tüntetett bizonyíték éppen arra enged következtetni, hogy a Crystal Dynamic maga szeretné majd bemutatni a művet.

A könyv tartalmával kapcsolatban még csak találgatni tudunk, de biztosak lehetünk benne, hogy sok energiagazdag étel lesz majd felvonultatva, ahogy az ehető bogyók és más termések megjelenése sem elképzelhetetlen. Ha Lara feltételezi, hogy az olvasók hozzáférnek konyhai felszerelésekhez, a legjobb tippünk a fish and chips, már csak azért is, mert ez az egyik legnépszerűbb étel Lara szülőföldjén, Nagy-Britanniában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)