Hirdetés

A 14 milliós Elder Scrolls pincébe szívesen beköltöznénk

|

Vannak rajongók, akik képesek több száz dollárt is kiadni egy szoborért, és van egy fanatikus, aki közel 14 millió forintból rendezte be a pincéjét. A világ legmenőbb pincéjét.

Hirdetés

Tyler Kirkham különböző képregények illusztrálásával tölti mindennapjait, a szuperhősös világ mellett azonban a fantasy sem hagyja hidegen: Tyler a világ egyik legnagyobb Elder Scrolls rajongója, aki pénzt és időt nem sajnálva hódol szenvedélyének.

Hősünk több mint 50 ezer dollárt (13,9 millió forint) költött arra, hogy a háza alatti 140 négyzetméteres pincéből kialakítsa minden idők egyik legmenőbb szobáját. Az átalakítás több mint két évig tartott, mert időközben elfogyott a pénz, így a fürdőt csak később tudták befejezni. Azt említettük már, hogy még egy könyvespolc mögé rejtett titkos ajtó is van?

Azért nem teljesen autentikus a szoba, hiszen a hatalmas kardok, páncélok és alkímiai gyűjtemény mellett egy biliárdasztal és egy hatalmas vetítővászon is megbújik. Utóbbi csak azért van, hogy Tyler Elder Scrolls Online-ozhasson rajta, így kénytelenek vagyunk megbocsátani.

Ti beköltöznétek egy ilyen házba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)